Acties tweede kwartaal 2014

creatief wil 011

Ook in de afgelopen maanden verkochten we weer producten voor de Roma-kinderen in Glodeni: in Hoofddorp en in Krimpen aan den IJssel.

001Zomermarkt in Bornholm
We zijn zo langzamerhand goede bekenden van de bewoners geworden. Omdat veel bewoners niet meer zelfstandig kunnen winkelen is het voor hen leuk om bij de kramen te “winkelen”.

IJsseldijkkerk
Dit keer stonden wij ook weer op de zomermarkt van de IJsseldijkkerk in Krimpen a/d IJssel.

Bestel prachtige producten
Illustration+of+a+bird+perched+on+a+branchWij verkopen prachtige handgemaakte producten: van kaarsen tot nestkastjes en vogelvoederhuisjes waarmee u uw tuin omtovert tot een waar vogelparadijs!

Kijk op onze Productenpagina voor meer informatie of stuur een mail naar Wil Zeeman: zeeman.wil@gmail.com.

Stichting Steun Roma Roemenië

Poldermeesterhof 12