Wintermarkt in de IJsseldijkkerk in Krimpen aan den IJssel (november 2013)

december 2013  |  Acties

Vrijdag 29 november 2013 was het weer zover. Wat is er ook deze keer weer veel werk verzet door een team hardwerkende mensen!

Om 17.00 uur stond iedereen achter zijn kraam om zoveel mogelijk spullen aan de man te brengen. Nou, spullen genoeg en deze werden dan ook met veel enthousiasme verkocht. Naast het verloten van een groot aantal kleinere prijzen waren er nog twee hoofdprijzen.

wintermarkt2013
Een impressie van de wintermarkt

Er was een prachtige quilt met de naam ‘Samenspel’, gemaakt door de quiltgroep. De Roma uit het dorp Glodeni hadden een tuinbankstel van wilgentenen gemaakt. Koor Onomatopee was aanwezig: en vanaf het balkon bracht het een scala aan kerstnummers ten gehore, zowel Nederlands- als Engelstalig.

ssrr_quiltsamenspel
Samenspel

Ook het keukenteam liet zich van zijn beste kant zien.
Drie soorten soep, de broodjes, koffie en Glühwein vonden gretig aftrek. In de buitentent werden pannenkoeken en kleine loempia’s gebakken. Al met al een groot festijn.

Speculaas en pepernoten!
Lekker… pepernoten en speculaas!

Hulde aan het team dat ook na afloop binnen de kortst mogelijke tijd alles wist op te ruimen en schoon te maken. Dit alles werd beloond met een fantastische opbrengst voor het kleuterschoolproject in Glodeni!