Kerstmarkt in Bornholm, Hoofddorp (december 2013)

december 2013  |  Acties
closeDit bericht heeft te maken met ons vorige project in het dorp Cotus. Op dit moment concentreert Stichting Steun Roma Roemenië zich op het ondersteunen van Roma-kinderen in de wijk Serbia in het dorp Glodeni. Bij recentere acties of op de pagina Projecten leest u meer over ons huidige werk.

Schermafbeelding 2013-12-21 om 16.42.18

Vrijdag 13 december stonden we op de Kerstmarkt in Bornholm, Hoofddorp. Van ’s morgens 9 uur tot ’s middags 4 uur was er gelegenheid om leuke kadootjes te kopen.

Ook deze keer was het weer een gezellige drukte voor bewoners en belangstellenden. Op onze kraam hadden we ‘voor elk wat wils’. De vogelvoederhuisjes, kerststukjes en onze zelfgemaakte kaarsen gingen gretig van de hand.


Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden.