‘Hoeve De Vogel’ in Hoofddorp organiseert streekmarkt (oktober 2012)

oktober 2012  |  Acties
closeDit bericht heeft te maken met ons vorige project in het dorp Cotus. Op dit moment concentreert Stichting Steun Roma Roemenië zich op het ondersteunen van Roma-kinderen in de wijk Serbia in het dorp Glodeni. Bij recentere acties of op de pagina Projecten leest u meer over ons huidige werk.

Zorgboerderij ‘Hoeve De Vogel’ in Hoofddorp organiseerde op 6 oktober een streekmarkt. Er werden geitenkaas, eigengemaakte jam, eieren en biologische producten verkocht. Wij stonden er ook met een kraam met kaarsen, nestkastjes, mezenpotten en vogelvoederhuisjes. De dag begon met regen en in verband met een afgesloten weg viel het bezoekersaantal tegen. Al met al werd het toch een gezellige dag, vooral toen ’s middags de zon ging schijnen.


Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden.