Elddis caravanweekend (september 2012)

oktober 2012  |  Acties

Het laatste weekend van september organiseert de Elddis caravanclub het jaarlijkse najaarsweekend, elke keer in een ander gedeelte van het land. Deze keer was het op camping Vogelenzang, een prachtige locatie. Er was nu ook aandacht voor Stichting Steun Roma Roemenië. Vrijwilligers maakten en verkochten naast kaarsen en nestkasten ook vogelvoederhuisjes. De opbengst van de verkoop wordt besteed aan de kleuters die 1 oktober 2012 voor het eerst naar school gaan.