Elddis caravanweekend (september 2012)

oktober 2012  |  Acties
closeDit bericht heeft te maken met ons vorige project in het dorp Cotus. Op dit moment concentreert Stichting Steun Roma Roemenië zich op het ondersteunen van Roma-kinderen in de wijk Serbia in het dorp Glodeni. Bij recentere acties of op de pagina Projecten leest u meer over ons huidige werk.

Het laatste weekend van september organiseert de Elddis caravanclub het jaarlijkse najaarsweekend, elke keer in een ander gedeelte van het land. Deze keer was het op camping Vogelenzang, een prachtige locatie. Er was nu ook aandacht voor Stichting Steun Roma Roemenië. Vrijwilligers maakten en verkochten naast kaarsen en nestkasten ook vogelvoederhuisjes. De opbengst van de verkoop wordt besteed aan de kleuters die 1 oktober 2012 voor het eerst naar school gaan.


Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden.