Met Stichting Zienderogen naar Roemenië (april 2012)

april 2012  |  Reisverslagen
closeDit bericht heeft te maken met ons vorige project in het dorp Cotus. Op dit moment concentreert Stichting Steun Roma Roemenië zich op het ondersteunen van Roma-kinderen in de wijk Serbia in het dorp Glodeni. Bij recentere acties of op de pagina Projecten leest u meer over ons huidige werk.
Stichting Zienderogen aan het werk

Stichting Zienderogen aan het werk

Veel animo voor een oogmeting/bril!

Veel animo voor een oogmeting/bril!

Van 21 tot 28 april waren we, samen met Stichting Zienderogen in Roemenië. In vijf Roma-dorpen werden de ogen van de kinderen en sommige volwassenen gemeten. Zonodig kreeg men ter plekke een leesbril en speciale brillen zijn in Nederland vervaardigd en naderhand naar Roemenië gestuurd.

Kijk voor meer informatie over Stichting Zienderogen op hun website of Facebookpagina:

Lees het reisverslag van Stichting Zienderogen op hun website

Bekijk een fotopresentatie van Stichting Zienderogen op hun Facebookpagina


Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden.