Productenverkoop in De Horizon (november 2011)

november 2011  |  Acties
closeDit bericht heeft te maken met ons vorige project in het dorp Cotus. Op dit moment concentreert Stichting Steun Roma Roemenië zich op het ondersteunen van Roma-kinderen in de wijk Serbia in het dorp Glodeni. Bij recentere acties of op de pagina Projecten leest u meer over ons huidige werk.

Op woensdag 9 november hebben Wil Zeeman en Petra Gozeling zich ingezet om diverse artikelen te verkopen in het verzorgingscentrum De Horizon in Hoofddorp. Uiteraard gaat de gehele opbrengst naar Stichting Steun Roma Roemenië. Het was een zeer geslaagde en gezellige morgen.

U kunt ook artikelen, die speciaal voor én door Roma gemaakt zijn, bekijken op deze website en bestellen bij Wil Zeeman: zeeman.wil@gmail.com.


Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden.