Zomermarkt IJsseldijkkerk in Krimpen a/d IJssel (juli 2011)

juli 2011  |  Acties
closeDit bericht heeft te maken met ons vorige project in het dorp Cotus. Op dit moment concentreert Stichting Steun Roma Roemenië zich op het ondersteunen van Roma-kinderen in de wijk Serbia in het dorp Glodeni. Bij recentere acties of op de pagina Projecten leest u meer over ons huidige werk.

Zaterdag 2 juli was het weer een drukte van belang in en rond de kerk aan de IJsseldijk in Krimpen. Een enthousiast team had zich ook nu weer ingezet om een bonte verscheidenheid aan goederen aan de man te brengen. Ook het rad van avontuur deed goede zaken.
Wij als Stichting Steun Roma waren onder de indruk van de inzet van veel mensen van deze PKN-gemeente. De prachtige opbrengst komt ten goede aan het kinderhuis in Glodeni (Serbia).


Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden.