Open Dag Waterrecreatie (juni 2009)

juni 2009  |  Acties
closeDit bericht heeft te maken met ons vorige project in het dorp Cotus. Op dit moment concentreert Stichting Steun Roma Roemenië zich op het ondersteunen van Roma-kinderen in de wijk Serbia in het dorp Glodeni. Bij recentere acties of op de pagina Projecten leest u meer over ons huidige werk.

woubruggeboot

De ODW-dag in Woubrugge was een groot feest. Mooi weer, geen spat regen, al was dit wel voorspeld. Er speelde zich heel spektakel af op het water, maar omdat wij met twee kramen stonden en de bingo ook bemand moest blijven, hebben we daar helaas weinig van gezien. We kregen weer hulp van veel vrijwilligers. Ook Judy en Hansje stonden 2 donderdagen op de markt om loten te verkopen en haalden een mooi bedrag op. Mans zorgde weer voor mooie foto’s en Judy en Wil stonden bij de kraam kadootjes te verkopen.

bolderkarwoubrugge

Het liep als een trein. Men kon bij de bingo weer diverse mooie prijzen winnen, gesponsord door de lokale middenstand. Voor kinderen hadden we een grabbelton gemaakt waarbij ze altijd prijs hadden.

Resultaat:
Met een netto opbrengst van 1700 euro kunnen we terugkijken op een geslaagde dag!

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden.