Persoonlijke actie verjaardagsgeld (augustus 2006)

augustus 2006  |  Acties

Een echtpaar dat het werk van de stichting een warm hart toedraagt zorgde voor een gift van 1000 euro. In plaats van een verjaardagscadeau vroegen zij hun vrienden om een gift voor de kinderen in Cotus. Een geweldig genereus gebaar van het echtpaar. Misschien ook een idee voor u?

Resultaat:
Tijdens de winter van 2006/2007 konden de schoolkinderen na schooltijd op hun verwarmde school blijven. Zij kregen zelfs een warme maaltijd aangeboden.