Persoonlijke actie verjaardagsgeld (augustus 2006)

augustus 2006  |  Acties
closeDit bericht heeft te maken met ons vorige project in het dorp Cotus. Op dit moment concentreert Stichting Steun Roma Roemenië zich op het ondersteunen van Roma-kinderen in de wijk Serbia in het dorp Glodeni. Bij recentere acties of op de pagina Projecten leest u meer over ons huidige werk.

Een echtpaar dat het werk van de stichting een warm hart toedraagt zorgde voor een gift van 1000 euro. In plaats van een verjaardagscadeau vroegen zij hun vrienden om een gift voor de kinderen in Cotus. Een geweldig genereus gebaar van het echtpaar. Misschien ook een idee voor u?

Resultaat:
Tijdens de winter van 2006/2007 konden de schoolkinderen na schooltijd op hun verwarmde school blijven. Zij kregen zelfs een warme maaltijd aangeboden.

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden.